Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
madman650:je z hostisove.jen v okoli machova myslocovice tecovice.priste dam vedet muzes se pridat
A už máte nějaký předběžný termín,myslím měsíc?Otec dost cestuje po světě,tak kdyby bylo potřeba něco zjistit,můžu se zeptat.Byl i v Rumunsku

madman 650 nejvyšší hora Rumunska je Moldoveanu, 2544m,takže tak vysoké kopce tam opravdu nejsou

Helmut:v Rumunsku jsou tak vysoké kopce?

benny:co to je za borca co jsi s ním včera jel?A kde jste krosili?
jo a s tou nadmořskou výškou to myslím vážně!!!!!!!!!!!
Beny závidím,ja to včera odvezl do opravy a jak se mí vrátí tak hned někam vyrazíme
benny dobře jsi Káťu vytunil, sluší jí to.

já mám jeden spešl požadavek a to abychom se snažily dosáhonout co největší nadmořské výšky
2900m.n. a výše 
dal jsem nove vidaa a fotky

Ahoj, naházel jsem tam foto z akce Homo... prosím udělejte k tomu popis a komentáře, byl to smolný den bennyho

ja bych chtel krasne asfaltove silnice a 8* hotel

Čus, připravuji trasu na tu Romaniju, jestli máte někdo nějaké spešl požadavky na trasu a místa, sem s tím, abych to tam zapracoval

cas vseci.tak dneska sem byl zajezdit sborcem snad jesta vic postizenym nez jsme my
pole les louky oraniste ...tolik blata jsem jeste nezazil.
..asi 4*jsem to polozil ale super..fotky dodamzdar chlapi,tak uz su tady taky(diky Mirovy)

vyrážím zítra se trochu zabahnit, jen tak na hodinu tady v okolí asi lesem na Pánov, nebude tam tolik blata

benny:v neděli zas něco mám já tak příště.Teď jsem se vrátil z vyjížďky,ale bahna a vody je všude až hrůza.Tak jdu ještě umýt motku,vypadá hrozně

miro zajimava stranka

madman650:na sobotu uz neco mam ale v nedeli pokud dovoli pocasi muzem nekam zajet
vecer se domluvime
Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 1

miro"diky