Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
stehnoo:z Bystřice P.Hostýnem

stehnoo: kurna to tam musíš dát i na stromovi, dyt to tam není zas tak hrozné

Jen co poskládám DR tak tam jedu mám konečně nové pneu

madman 650 a ty jseš odkud
jak velký kousek od ZLno nepovídej, to bych se tam měl stavit na kontrolu
..,,ted je mokroučku, to ty vyjezdy budou pěkně klouzatNo ano správně ty kluku teď je to tam super. jeden maník sehnal udesku nebo co a porovnal to a je tam super trať

stehnoo: koukám, že kousek do tebe je můj oblíbený flek na blbnutí v té pískovně nebo co to je,v boršicích u buchlovic
..se tam občas stavíme, když se vracíme z buchlákůco to je kůštěk od Zlína,šak aj já su kůštěk od zlína

Toš jásu taky kůštěk od Zlína podle toho jak za to tahám

stehnoo: z dědiny kousek od zlína
Toš a ní já nemám přístup na bandu
no nic jede se dál Hugila odkud jseš ?dobrý den ,sem tu nový, tak vás zdravím
motorka: sedlám tu těžkou jebku od hondy, která se vubec nehodí do terénu, čili afriku
já a enduro: vzheldem k tomu, že slovo enduro vychází z anglického endurance, což znamená výdrž, odolnost, vytrvalost, tak podle toho taky jezdím
...čili pokud neryjou držkou v zemi, neválím se s motkou někde ve chrastí a po projíždce mi nechybí nějaká část motorky, tak to nebyla enduro vyjíždka ,ale školní výlet, který se dá jet na gumách typu mitas e-07
já a ježdění v partě: nemám rád velké výpravy, pro mě je ideální jet ve 2-3 lidech, tento počet stačí na vyproštování motky a když se někdo vyrýpe, tak druhý může poskytovat první pomoc a třetí volat sanitku
a hlavně čím mín lidí, tim menší pravděpodobnost výskytu člověka, který používá slova typu nevyjedu, neprojedu, nedám to, do toho nejdu atp.
Do lesa zásadně nejezdím s lidma, kteří mají na motkách uřvané ladáky
tož tak

hulmut:tak to si ani nedovedes predstavit jak me to mrzi
asi prodam motorku

no fakt,taky mě to tam už nepustí na přihlášení.Asi jsem se provinil proti straně a režimu

to neřeším je to minulost

tak nám všem s politováním oznamuji,že ani jeden z nas není členem enduro bandy.Kouknul sem do soupisky a ta byla očividně z rekonstruována.Zcenzurována.

potřebuji vědět alespoň orientačně, kolik strojů pojede, zkuste to napsat do diskuze k akci. Děkuji

Helmu t, pokud tam bude cesta ok, jinak s plnou polní bude složitější přeprava, nejnáročnější místa vedou po cestách 3 a 4 třídy dedy šotolina, kámen a určitě i blatíčko.

benny:OK

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 5

Hugika správnej přístup,ale bohužel se mi nepodařilo za poslední roky koupit motorku bez uřvaného laďáku