Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
For benny: Šak jsi přihlášený na sobotní akci u Vizovic nebo se snad pletu.....??

hej blacku jste si me asi s nekym spletly ne
říkáš, benny doléčil jednu ruku, tak že by mohl začít marodit s druhou, s nějakou pěknou zlomeninou:D
Jo jo něco tam dejte ať si s Bennym pořádně zařádíme.....
pohoda jazz....tak koukám, že blackstyler v sobotu jede taky, a protože má lehkou motku, tak aby se nenudil, tak vložíme do trasy nějaký ten bonusový výjezd a sjezd
..kurna, to se zase budu válet s afrikou jak s ženskou v posteli:DFor benny: Dobrá já to tam všechno přehrnu, ale když budete vkládat další fotky, tak to tam dávejte zrovna...

blacku:tak pokud ti to nevadi tak ty fotky prezen pres toho pikasa

Zdar všichni, taková menší technická poznámka, když vkládáte fotky do fotogalerie, tak je vkládejte jen před odkaz z nějakého servru, např. google piccasa, nebo si zasereme volné místo na servru a nebudeme moct nic vkládat.....není to zas tak složité

Ahoj lidi, taky bych jel, ale v sobotu nemůžu, snad jen na hoďku, musím ráno do práce. Tak si to užijte foťte, natáčejte hlavně ty tlamy,ať z toho něco máme i mi ostatní
hoďte akci do kalendáře

se mno use ve strážnici nepotkáte, já do žádnýho rumunska nepojedu, já bych se tam rozbil aji s motkou na ohrabky

tak to se v te straznici potkame asi vsichni

madman650 :o.k.
benny,na ten sraz bych se přidal,jestli mě vezmeš autem,dojel bych do Hulína vlakem,ať si můžu dát nějaké pivko

Chtěl jsem se přidat,ale teď zjištuju,že mi v pátek končí pojistka
.Počítal jsem s tím,že budu krosit přes zimu jen po místních kopcích,tak mám jen sezonní u ČPP.Takže až se vám bude chtít,tak vás zvu do zdejšího terénu.Trasy jsou tu od lehkých až po hard,záleží na vkusu.Nechci dělat velké přejezdy po asfaltu,mám tam novou C-02. 
benny, black. se mse ještě dnes domlouval na podorbnostech s kolegou co eje taky, a protože je z kunovic,tak místo srazu přemístíme do Doubrav, at nemusí jezdit až do lípy
....jo a cíl trasy by měl být v Lidečku, když se zadaříFor MiraKTM: Čau Mirku jo jo vrátil sem se vodku jsem dovezl tak můžeme затопить

For Hugila: Napiš kde a kdy bude sraz
pak se možná přidám....ale mastodonta nemám 
čau ogaři, v sobotu vyrážíme s bennym a ještě jedním kolegou na vyjíždku. cca 35 km, čistý offroud, trat středně náročná, místy hodně náročná, ideální obutí drapák, riziko poškození stroje a jezdce lehce zvýšené ( já tam minule hodil luxusní tlamu a ohnul říditka, kolega několikrát odložil a ulomil stupačku, a to sme projeli jenom jednu třetinu trasy).
sraz v 1O:OO, konec neznámo kdy a kde, možná to ani celé nedáme
i když sme sice už tři, tak eště jednoho jezdce, ideálně na mastodontu bez ladáku
by sme přibrali, at se tam neplácám na africe sám 
Ahooooj,tak ses vrátil
Vodka dóšla nádo zatapiť 

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 4

For benny: Díval jsem se teď na nějaký fotky z vyjížďky a s těmi nálepkami na tvé KTM jsi měl nějaké momentální pominutí smyslů nebo to byl úmysl polepit co nejvíc plochy motorky???