Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
tak to je super, šak aji když napadne, tak ho moc nebude a zkusit to můžem
...to je jedno, že z něj není vidět, pro mě je důležité tam vyjetto mám též v plánu,ale jestli tam do soboty nenapadne sníh,předpověď není příznivá
jo z toho vrcholu moc vidět není,je zarostený
madman: hele, když budem u těch rajnochovic, nevyjedeme na Kelčský Javorník?..já mám takovu uchylku, že když jezdím v nějakém pohoří, tak se chci dostat na jeho nejvyšší vrchol, když je to možné
,,bych měl další ve sbírce 
trasu už mám,ale jsou to takové moje stezky,po kterých jezdívám...
no ale v hrubých rysech je to směr Tesák,Rajnochovice,Troják a Rusava a tady dát na závěr v jedné vyhlášené hospodě dobrý oběd

madman. už máš nějakou trasu vymyšlenou?...nahod jen tak lehce nějaké orientační body, kama ceš jet

to jsem psal já,jen mi to občas blbne,někdy napíšu příspěvek a když ho chci vložit,tak mě to odhlásí a příspěvek nevloží,tak to musím psát znovu

Dnes jsem to zkoušel pokud je to bez fajek tak mě nic nechodí

stehnoo:právě,že to tam mám nastavené tak,ať mi to nechodí
madman 650 máš v profilu nastavené zasílání upozornění je to dole

madman 650, nevím proč to chodí nastaveno je to správně, pokud Ti to bude chodit dál tak mi napiš zkusím se zeptat

kluci,nevíte proč mi furt chodí na mail upozornění na nové články,když to nemám v profilu nastavené....
nestačím to mazat

Sem se díval enduro.banda.cz užila Baskr pořádá 20.12. předvánoční vyjížďku...
Čau kluci už se těším ve Strážnici se ukážu určitě....

mira: tož doufám, že tam nebudu jediný na mastodontu

Ahoj-všem, Strážnice platí jak je psáno, dal jsem tam dnes zajímavý odkaz, pro představu a přehled o RO tak mrkněte, jinak pokud nebudou v sobotu padat trakaře, tak jsem se přihlásil taky na offík

ta straznice plati

zatím všechno nasvědčuje tomu,že se to konat bude.Dokonce mi dnes došlo upozornění na emila
koná se v neděli ta Strážnice,jak se tu o tom nedávno psalo,ať vím

jo panove prisamvacku
temmer nove e 09
a zase nam pekne prsi!!! v sobotu bude veselo

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 2

hugila:no každý má asi nějakou ůchylku..
kámoš když přefikl nějakou babu,tak si vzal do sbírky její kalhotky