Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Sem se díval na soupisku, tak se to tu pomalu rozšiřuje...
, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic 
Benny: To není moc dobrý nápad...

si do tech bot nalej teplou vodu

madman 650 do těch bot to stojí 590 kč nejlevnější

stehnoo:když máš dobré hadry,tak nepotřebuješ nic vyhřívaného-snad jen gripy a nebyly by špatné aj boty

Dnes jsem sháněl vyhřívanou vestu cena je děsná 3500kč
,ale český člověk je hlavička pomazaná a nápad je tady kámoš zakoupil vyhřívanou dečku do auta za 200kč šup na záda a prej to sahá až na prdel
mráz ne mráz a jedese

Je to na pytel prý se má oteplit až koncem příštího týdne

hugila: u nás dnes bylo taky lehounce pod nulou,asi minus 9,tak jsem jezdit nebyl,ikdyž mě to táhlo

unás taky svítí sluníčko,ale je -12 a stejně nemám na čem jezdit tak du raději na lyže

To se máš je totiž inverze tak je v nížinách zima tady je -8 stupňů je to na pitel...

kurna, vy tam na jihu máe nějaké extrémní počasí, tady u nás peče slunko a je lehounce pod nulou.....čili du jezdit

Tak je to v prd... -16 a začíná padat sníh tak dnes asi nic nebude na čtyřkolce
lebo bych asi umrznul.
něco pro pobavení http://www.motorkari.cz/video/fora/seznamka/nekdo-z-hk-7259.html

Miro dvě ale ted má doma jednu společník
Zítra asi nikam u nás je -15 a v tej otevřené belce nic moc
ale třebas to po obědě půjde na horu 
Jo to je ono, pravděpodobně začátkem týdne pro to jedu

Tak do tohoto jde Lada S. :
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/35946-wr-426.html

Stehno, kolik máš celkem čtyřkolek?, že bych Ti pomohl

Zítra nastartuji čtyřkolku a hurá do pískovny
doufam že si nenasekám držkuZdar všichni chtěl jsem taky vyrazit na motorce ale tady mrzne jak blázen, tak jsem se na to vysral až bude tak kolem nuly tak to možná zkusím

ti motrkáři sou hovada i na sjezdovkách, já bych ty motorkáře všechny zakázal a pozavíral...
ti paní nedala přednost nebo co?

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 2

black:otázkou je,jestli je to dobře nebo špatně
aby to nebylo,jak na mém rodném webu dr-650.com,kde je zaregistrovaných několik stovek lidí,ale skalní jádro tvoří ani ne desetina.Zbytek nekomunikuje,nezůčastňuje se srazů a akcí.Potom se naskýtá otázka,jaký má ta registrace smysl