Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V profilu je fotka

Laďo kurňa fix woe, dej sem fotky, nebo kde se můžem podívat na ten tvuj masakrobahnící stroj na vytahání rukou a zlámání kostí !!!!!!!
Jo a kolikrát sis už ustlal??Nebo si ji jěště nepokřtil????
čus woe, hmm hmm MP3ka, hmm hmm na plyn, hmm hmm

Včera jsem léčil nervy na rybách super akorát stát dvě hoďky na ledě, ale ta pohoda

no já si dal cca 30, a jako hodně drsné na té ojeté Cé02...a nejhorší to bylo na poli, ta vrstva blátička na zmrzlém podkladu

Takže dneska hlásím 60 km, ale bylo nechutně bahno

Taky přemýšlím že se pujdu někde projet ale začalo tady chcát

hugila:jsem nějaký nachcípaný,tak nebudu pokoušet,ať mě to nezkolí ůplně....
ale jinak už na mne taky lezou endurácké hormony

madman: hele, nevyrazíme o víkendu do hor?....sníh slezl, by se mohlo dobře bahnit

Vypadá to zajímavě to XL-ko...

těžší?? tahle specialní odlehčená verze

xl je dobrý a spolehlivý stroj,jen trošku těžší do terénu

to xl je supr hned bych ho taky bral,to byla pořádná vražda na takovém stroji by tě nic neštvalo

Hugila:ááá další řezník

madman: kamík má xlko, a fotr mu tam zadřel motor, a vyšlo ho levnějc koupit další xlo bez papírů

Vítej mezi námi, máš recht že servisovat ostré TE je docela drahá záležitost, uvidíš jak bude 2T šlapat vyměnit se dá vždycky

jo, málem bych zapomněl- zítra v osm večer na dvojce jde dokument o Rumunsku,konkrétně o Banátu...

hugila:jsem se díval na ten tvůj odkaz,to s tou hondou budete nahánět myslivcům zajíce na honu?

na nic jiného se to nemůže hodit

Tak hlasím úspěšné rozšíření členské základny značky Husqvarna

Já měl WR 125 a pokud jsi ji nedržel pod krkem tak to snad ani nejelo ale pokud točil hodně tak na louce hrabala aj n 5

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67492
Dnes: 0
Online: 1
Nazdar kluci.Narazil jsem na super inzerát.Určitě vás zaujme.Jde o zvyšování výkonu.
Já sám si beru do XTčka 2 kusy
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi/dily/250522-svicki-tuning.html