Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
si to taky nasprejoval

Helmut já taky sám vše sám po domacku
a něco pro pobavení http://www.motorkari.cz/video/fora/enduro-a-cross/sme-si-s-klucima-dnes-pojezdili-10192.htsem tu taky,sleduju to z povzdálí.Stehno pěkná práce,už se těším jak budeš počítat oděrky po první vyjížďce(ne že bych ti je přál)
,ten motor si měl nechat v origo barvě
Já nastříkal svařené plasty na Bigovy černým sprejem
(to je ta kovářova kobyla
)Benny nato chceš jet do Rumunska?

tak jsem dnes objednal Pirelli Scorpion PRO F.I.M. tak doufam ze to bude dobra volba

Jo Blacku modrá je přece dobrá

Stříkané ale mám dostatek barvy na retuš
Odpoledne jedu do pískovny pokud přestane pršet křest je nutný. 
Zdar, taky hlásím, že jsem přežil týden na horách a dnes jedu vyhnat pavuky z výfuku
Stehno-supr chce to ostrý test
, máš plasty stříkané nebo origo modré? 
Ještě nevím ale v Bratislavě budou všichni vystavovatelé tak uvidím ,ale dam echo pokud to bude Pragl

Pokud se na výstavu chystáte,bylo by fajn se tam sejít,spojit příjemné s příjemným ,uvažuje o tom někdo??!

Stehnoo: Pěkná což o to ale nepřehnal jsi to s tou modrou na tom motoru??
Nebo se ti rozlíla pixla s barvoucus vsem tak jsem se vratil po tydnu z italie
a koukam ze uz ma stehno motku v cajku 
Chalani co je s Helmutem ?
Snad ještě nelyžuje 
Dik Romanos ,ale teď z jiného soudku .Pražská výstava moťasů je ohrožena už odřekli Suzuky a Kawa ještě někdo. To je dost velká škoda

stehno: taková pěkná modroučká,chválím!!

Takže mám složeno a kupodivu jede.Už jsem najel první kilometry.
Hodil jsem foto do galerie pokud máte zájem tak jukněte
hurá do lesůAhoj,na Purplíky jdu vždycky když jsou tady,ale Ostravu mám trochu z ruky, mají dorazit i do Prahy tak určitě vyrazím!!
Teď v březnu už mám lístky na AC/DC už se moc těším,lístky jsem sehnal jen tak tak!! 
přemýšlím o návštěvě koncertu DEEP PURPLE v Ostravě 2.5.2009,nechystáte se taky někdo?
nebo spíš posloucháte Evu a Vaška

když se tu nic neděje,tak si dovolím sem vložit jeden článek,který jsem našel a musím říct,že má cosi do sebe,hlavně odráží stav,o kterém celý svět mluví jako o krizi http://kucik.blog.idnes.cz/c/69689/Neviditelny-blahobyt-a-prezrana-spolecnost.html

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67512
Dnes: 1
Online: 3

Klucí založil jsem novou anketu vyberte finální verzi loga a dáme to do výroby,