Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Helmut, jasně, vyšli signál a jedem ještě se domluvíme na kdy a v kolik, určitě pojedy i hurvajz na jeho mastodontu

miro:vzdyt ja vim ze mu to jde
tak at dobre koupis 
MiraKTM: Tak tam v Sette pozdravuj a ani si moc peněz neber,z toho výprodeje tam mají kulový!!
Pokud nechceš něco dámskýho a nebo velikosti do L!! Ale jako výlet dobrý. 
Black: Mám enduro botky AXO, komplet textil (kalhoty Held, bunda ani nevim
)páteřák a rukavice.
Navíc sem dostal nečekaně škopek od Nitra, rukavice, nepromok a silniční botky Gaerne k tomu gratis
To vše za 250 éček
Foto na motorkářích v ym profilu http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=1698byl sem dnes po dllouhé době Bigařit
využil sem posledních zbytků sněhu (asi 20cm) tak sem si to tu trošku projel a sem z toho uplně nadšenej.Drifty ve stupačkách jak kráva.Prostě supr.
Miro nepodniknem neco o víkendy
,nějakou malou odpolední vyjížďku po radějovských loukách 
benny,ale jo, šlo mu to někdy i s batůžkem, si jedu koupit nějaké hadry ve středu do Sette Vlašim, mají tam 50% slevy do vyprodání, tak uvidím co tam na mě bude.

no ani moc ne,ale snažil sem se

helmut :a ty jsi nekdy umel

Peca_KLR: Co jsi koupil?? Pochlub se...

já už ani jezdit neumím

jj, dal sem 170km. Počasí parádní a potřeboval sem vyzkoušet nový hadry

Lada.s:Já nejezdil protože su nachcýpaný takže jsem byl zavřený v dílně a makal sem...
ale počasý bylo superTak co panáčci, jezdily jste dneska?

jo tomusime
blata je dost tak teren bude super

benny. tož kurna, to pak musíme někde zajet ty zápaďácké pneumatiky vyzkoušet
stehno"do rumunska pojedu na saharach
to mam do lesa 
http://www.motorkari.cz/video/fora/damsky-pokec/motorkarky-z-m.cz-v-poctu-133-zen-sraz-102
Stehno: to je ale smůla
!!!!Poprchat přestalo a navštěva dojela a je to v p.....

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67512
Dnes: 1
Online: 3

Romanoss, mluvil jsem s Kuklíkem, tak něco tam je, tak uvidím, mám to při cestě do Prahy tak to zas taký výlet není.
Benny, uvidíme potřebuji xxl, jinak mám náhradní řešení, tak snad tam něco zůstalo