Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Nemá někdo kontakt do Suzuki Břeclav tam u kruháču ?

Už máš přezuto Peco?

Dneska nějakých 50km
Ale vyjel sem až pozděj bo sem to včera trochu přehnal s chlastem
Na mokrým písečku naprostej mazec
Na bahně a trávě už horší, ale zajezdil sem si pěkně 
jj v mokrém písku je fajne ježdění,ale na tej MX trati to bylo spíš jak v mokrém sněhu.Měto stejně bavilo

Jinak ježdění v mokrým písku je prostě nej...co si budem povídat

ten drn musel byt určitě Black

Dnes super poježdění. Jednou jsem zapadl bo takovej drn vymyslel že pojedem na zkypřenou Pánovskou kros trať ale máme těžké stroje tak sem seděl v tom písku až posedlo
Jinak dík Bigoušovi a Blackovi za vyjížďkuMy dneska 25 km les a pak dvě hodky blbnutí v pískovně, takže dobrý. Kromě prasklého spojkového lanka žádné ztráty. Ještě že vozím opravnou sadu s náhradníma lankama...vřele doporučuju

se taky přidám

tak to si kuř že se přidame

Jak říkáš Helmu t,rád bych nekdy v dubnu uskutečnil nejakou společnou vyjiždku-Blanensko offroad,možná by se někdo přidal?

Benny: ty asi musíš trpět
!! Neboj vše se v dobré obrátí,určitě nic nezmeškáš!! 
hm hm

blatáku ty louky sou suprový,hlavně sjezdy to můžeš dělat cokoli,ale ten stroj prostě nezastavíš jede to potom jak po ledě
a nejlepší sou udolí,jak tam ta voda steče a ty v tom jezdíš,takové obrovské kaluže
,nechtěl bych tam žuchnout 
Taky jsem si dnes perfektne zajezdil,110km blanensko s terenima vlozkama,i brodeni ve snehu,blata je vsude hodne,zradny jsou rozmoceny louky

Taky sme dnes úspěšně pojezdili na Pánově,sešli sme se v počtu 3 vyježděnych borců (Black,Stehno a já
)Kluci jezdili suprově a bezpečně.Jen já sem jim to zkazil
dávali sme si písečnou motokrosouvou trať asi s 30ti cm nakypřeného písku (nádhera).Šlo nám to pěkně,vduch sem si říkal že to válím jak Ciryl Despré.Pak následoval plynulí přechod do parakotoulu
stálo mě to blinkr a plexi
byl sem ještě offit kolem baráku na rozmočené louky dám nějaké fotky do galerie
kurna dobré to dneska bylo, sem udělal kámošům takovou enduro školu
...napřed sem jel s dvěma kamíkama, kteří měli dr600 a xl600, s nima sem dal takový lehčí okruh 20 km, hodinka jízdy, a pak sem jel ještě s jedním kamošem na xlu, ten je už vyježděnjší, tak sme dali 25 km okruh s pár výjezdama...no byli vyřízení totálně
...a já sem si dal dva epesní pády, eště že mám natrénováné vystoupení za jízdy s ladným přechodem do parakotoulu:D...no bylo to prostě příjemné 
Tak jsme dneska taky vyrazili,asi 80 km,silničky a sem tam nějaká polňačka,bylo to fajn až na to pozdější čištění!!
Abychom za Moravou tolik nezaostával¨, tam se trénuje o sto šest!! 
cus borci jak jste pojezdili?u nas luxus slunce a ja jeste nejsem pojizdnej

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67512
Dnes: 1
Online: 3

Jo Madman mám ten dural 430mm x 480mm máš zájem