Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Helmut: Říká se, že zkusit se má všechno pojedu se tam podívat a příští rok třeba nepojedu, nebo naopak.
Jo a ty videa na zkoukni to jsem se díval a nevím proč to nefachá, vložím to tam ještě jednou

Lada.s: Doufám, že ty to nevzdáš, kdy tam jedeš? Pojedeš po vlastní ose nebo jedeš autem??

A to jste mysleli že těch 80 lidí co bude na EV by jako jelo na hromadnou vyjížďku???

Též dvě beru

taky si myslím,že není nad to,když se sejde pár jedinců a ti si někam vyjedou podle nálady,než nějaké velké organizované akce....
Blacku,já bych si vzal též dvě samolepky

Blecku řekl mi,že se utvoří několika člené skupiny a ty si jedou kam chtějí,prostě organizace nijaká,
To můžem jet raději na Homolku bo do Vizovic
Jo a nějak nefungují videa co máš na Zkouknito
ja dva krat
dikyHelmut: Tak poreferuj co ti řekl, stálo to tam za hovno nebo co???
S těma obrázkama to beru na vědomí
Já beru tři kusy jestli je to možné,díky
!tak já tedy beru taky dva kousky samolepících obrázku

Blecku, ja bych si vzal 2 kusy.

Blecku já si psal s kamošem co tam byl loni a celkem mi to rozmluvil.Raději si uděláme nějaký pěkný výlet tady u nás třeba si dáme na čas Homolku

Pánové zítra jdu nechat udělat ty nálepky, nechám jich udělat 20ks a kdyby chtěl někdo víc tak není problém nechat přidělat

Helmut: Proč dostal si bobky že to Máťa nezvládne???

Děkuji pánové,je to paráda!!

Blacku ja tu vysočinu ruším
Pánové,kde se najdou ty videa,díky!

aha,já myslel,žes ho tento
,snad to příště přejedu minimálně stejně 

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 1

Jasně že tam jedu, a to dělení do skupinek naprosto chápu a je to asi jediné možné řešení, protože si nedoskážu představit vyjet do lesa ve více jak 8-10 lidech, i to uz je hodne...