Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
hugila:už to tak vypadá,asi budu muset vyrazit sám,ikdyž alespoň ve dvou by to bylo lepší
no,nechám se překvapit,jak to dopadne

madman: čoveče, asi s tebou nikdo nechce jet nebo co

Pánové,rád bych se zeptal,jak to vypadá s tím Rumunskem.Tři týdny před cestou,tam jsem zaregistrovaný jen já.Tak doufám,že se ještě dva nebo tři najdou a uskuteční se to.Nebo jsou tu jen samí virtuální cestovatelé
,kteří cestují jen nad sklenicí piva?Vzal jsem tu cestu vážně,zodpovědně se na ni připravil,tak bych byl nerad,kdyby všichni couvli.Helmut na čem jsi to jel ???

tak ja to jeste doplnim..ja celkem 29 ze sta a helmuta diskvalifikovali za pomalou jizdu

Velká Gratulace!!!

tak si představte,že Hugila se svou třičtvrtě tuny vážící Afrikou získal druhé místo ve své kategorii na motoride sk
klobůk důle před ním 
Dělám co se dá, mrzí mě to, že to tak dlouho trvá, kluk co mi to dělá mi řekl, že má moc lépe placené práce. Tak ještě jednou sorry všem

Trochu ohraná otázka,co logo???!

Benny: Co je to za akci a kdy se koná??
jak to vypadá s tím logem na Rumunsko?Budem nějaké vyrábět?

jsou jeste volne dve mista na MECH 2009

Benny: Tento týden to ošefuju už by to měl mít hotový ale já neměl čas se tam stavit

co ty samolepky??
nakonec jsem tam nebyl . u nas se udelalo pekne az k veceru

Bleku já to točil

Benny: Byl jsi na tom srazu Offmoto??

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 1

madman: nechtěl by si kdyžtak zkusit tu Ukrajinu?..sem si už ted na slovensku říkal, že je škoda, že si nejel, páč si zdatný jezdec a myslím, že by sis dobře zajezdil a byl na bedně