Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
už sem z toho jeleň píšu 05 tam kde chi napsat 02

no jenže ten trelborg v 17 je uzký jak svina, o 4 cm užší než c-02...
dělají se v 17
http://www.motorkar.net/motopneu-trellborg-army-zbozi-100515.html na zadek bych dal c 05 přeci jenom je o 500kč levnější
madman:to mě taky vcelku štve, že v 17-kách není výběr....
vážně uvažuju nad tím, že našetřím, a přepletu na 18ku excel

Sem se díval,že ten Trelleborg se v 17 nedělá,celkově se moc gum ve velikosti 17 nedělá.nN předchozí motorce jsem měl vzadu 18 ráfek a tam byl větší výběr.Nebyla špatná c - 04 od mitasu

benny a proč ne ta 05,když ji tady už má vyzkoušeno víc lidí?

http://www.alevnejsi.cz/Mitas-EF-06-90-90-21-54R-SUPER-p-1098.html tohle bude dalsi

ta c 19 má moc na řídko špalky,takové gumy nemám moc rád
ale ta 05 se mi zalíbila,takže asi ji zkusím a vzadu bezkonkurenční c 02 a bude to palba

nevím naco jsem tu 09 kupoval,asi ju dám otcovi,ať si ju dá na dvoukolák
bude si muset ale ještě jednu dokoupit

na boxery se nejede
jasne ze pojedem s míírou 
c 05 vydrží v terénu i na cestě víc než 09,já sem na 09 najel tak 5000km a to posledních 1000km byl v terénu absolutně nepoužitelná:Jezdím vycházkovím tempem a brzdím jen motorem
.
takže si kup c 05 nebo Trelleborg army speciál-ta je podobná 09 jen má špalky o 1cm vyšší a taky měkčí,kolik vydrží nevím,je hodně používaná u velkých strojů které moc netáhnou třeba Paprica twin

žádné boxery,radši pojedme to, jak sme se domlouvali s mirou

jedem na boxery??byl jsem na trati v Mohelnici a jsou tam jen dva pěkné výjezdy jinak nuda
ja ted premyslim o c 19 na predek

no tak ta přední 09 je oproti c-05 hladká jak dětská prdelka...c-05 je struhadlo, vcelku drobné a vysoké špunty blízko u sebe

je fakt,že záleží jak vysoké má špalky,já mám doma novou 09,jsem si ji objednal a jelikož jsem ji nikdy neměl,tak mě překvapila,jak malé má špalky
takže ji asi nebudu ani obouvat a prodám ji

hugila:proč ne?,však nejezdím jak závodník a v terénu to tak moc nemizí

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 1

madmn:ja mam radwji ridke spunty