Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

není o čem diskutovat, nejlepší je afrika..tečka

žije tu někdo,nějam nám zkolabovala diskuze

třeba,že dáš motorku do dodávky a jedeš někam a tam ji vyložíš a jezdíš

Hugila: Vždicky je něco za něco, pohodlí na úkor jízdních vlastností a pokud člověk vyloženě necestuje tak se to dá (to pohodlí) nějak vyřešit

samotnému se jede vždycky líp,jel sem taky sám
afrika je pohodlná, jenom když jedu sám a můžu si poposedávat nebo stoupnout..jakmile jedu ve dvou, tak mi upadává prdel,jinak se cestuje libozně...jako dá se to řešit úpravou sedla, ale tak na to moje válení v křoví zatím nepotřebuju pohodlné sedlo
...udělal sem si o víkendu menší výlet na Bigoví,najel sem 850 km Cesta byla z Radějova přes Vídeň,Gráz,Bruck,Eisenerz,(Erzberg
),Wildalpen,Scheibbs a dom,pekný výlet a big jel jak hodinky za 6,5 litru na 100,nešetřil sem ho tak tak spotřeba je trochu větší
Máša pohodlná nic mě z toho nebolelo a to sem v sobotu seděl za řídítky téměř 11 hodin.Pauzy byli jen na čurání 
o tom Bigovi to bude určitě kec

Hugila-to bude nějaký kec, všemu nemůžeš věřit....

já sem slyšel, že afrika váží třičtvrtě tuny a netáhne...afrika je pro staré dědky na ježdění na hřiby, nic pro mladochy:D..pro mladochy je bud ktm, tu můžou furt opravovat a nebo i big, pokud v mládí rádi lepili letadýlka, tak můžou lepit bigovi rozflákaný zobák

Biga nebo Afriku ??? no to je přece jasné že KTM

Ty v tom taky nemáš zatim moc jasno což?

A když už jsme u toho tak Afrika nebo BIG? A včíl mudrujte

helmut: no co, šak na naleštěné plasty to nejezdí
...ty ulomený zobáku:Djá bych Hugilovu ááfu pužil spíše jako odstrašující příklad

Hugila: OK,super
Tak až to bude v kupě, ozvi se mi tady nebo na ICQ a domluvíme se.. 
peca: není problém, ale napřed musím zrenovovat předek, ten už je úplně v kaši
...takže během týdne až dvou bude ready na test 
Napsal sem mu na ICQ, tak uvidíme

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 1