Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Tak jestli je Afrika nižší než BIG, neměl by být problém
Jinak cena TA mi přijde celkem v pohodě..nový nema vepředu 21" kolo=nebrat
JO starý ten je líný jak svina ale nový už je v poho, jenom ta cena
Transalp je líný jak veš,Africa není moc vysoká,určitě je nižší než Big
Víceméně chcu no, s tim že bych dal občas lehčí terén. Tak či tak bych najel na sinici řekněme 90% km

Jo pokud chceš cestovat po silnici, tak je Transalp dobrá volba

Nevyhodim přeci jen tak peníze do křoví
Afrika možná bude velká, se musí zkusit a uvidí se. Každopádně kdyby nakonec nebyla, snížim se třeba k TransAlpu nebo podobně, ale jednobuch už nechcu 
Peca_KLR: CBR-ku hoď do křa a afrika na tebe bude asi moc vysoká a těžká to si myslím já, afrika je pro pořádný chlapy, měl sis nechat KLR

to by bylo nefér,já už čtvrtou sezonu umlsně devastuju biga a Ladas by nastoupil s navoněnou Africou ,musil by si ji napřed pořádně orvat
to by bylo prima ,dvě afriky, dva bigy ..to by šel udělat teamdeathmatch, která motka zustane jako poseldní pojízdná

Voe kup si BIGa ať nemáme to stejný
Teda pokud se toho letos vůbec zbavim

Tak Huska už je minulost, a vybírám mezi Africou a Bigem

žebychom na Barumce prohnali ty závodníky
to není co psat
...
jo ja ksme se bavili o tom víkendovém poježdění u nás, tak to asi nebude nejlepší nápad, protože se jede barumka..tak bych to asi směřoval k vám na jih
a zas sem nikdo nepíše
nechtěl sem se nechat zahanbit Africou tak sem tam do doho vletěl znova,jenže sem nepočítal s tím,že ta lokomotiva tam uděla takoví rigól

NO já bych to projel jednou a pak bych se na to asi vysral

to já bych to tej vody jel klidnš znova
šak sem to dvakrát projel bez jakehokoliv problému až ten řetí pokus se jaksi nepoved 
Black: Sem samozřejmě myslel kdybych měl enduro
S cebrem to už vubec ne 

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 1

TA je plastová hračka pro ty, co se bojí Afriky