Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Dnes sem dal prvních 50 km.Po silnici
pěkná nuda už po 10km sem hleděl na polňačky na kterou bych vletěl.miro:no skoda
tak se nezapomen odhlasit 
benny, uvidím, jaké to bude, tak asi v úterý se rozhodnu.

Jsme tady jak lazaret
jamám to koleno v pr.. a asi jdu na operaci nemužu ani vyskočit na mášu prej až rok když se to bude špatne hojit 
miro:tak to je neprijemne.a co to slovensko pojedes?

napřed jsem si myslel, že to rozchodím, ale bolíto celkem stejně, tak jsem byl dnes konečně na rentgenu ....výsledek je natržený krční sval a mikrotrhlina na 3 obratlu, takže pohoda klídek a tabáček

já možu dělat tak akorát porcelán na lodičce
tak to tam v sobotu muzem zajet potrenovat

unás je to s vodou vklidu,ale o kousek dál jak jezdímě po protipovodňové hrázi je vylétá Morava.stojí tam asi 40 cm vody.Suprově by se tam brodilo :-))
J a mám na prodej 2 gumy,kdyby měl někdo z vaších známych zájem tak sou u mě cena asi 1500 za obě.Škoda jen,že to sou 19"
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi/pneumatiky/411642-pirelli-bridgestone.html
helmut.radeji dej do kupy nejaky clun

Já jsem v pátek složil taky motorku měl jsem na repasi tlumič centrál
hoši mrknite na to
http://www.youtube.com/watch?v=6zu9svX2L7A&feature=related
včera sem rozjel Biga :-D
no mně spíš přijde, že neumi jezdit nikdo

Miro to je to ta mladická nerozvážnost

těžko se odhaduje do jaké miry tě tráva udrží než to podjede....
, na rentgenu jsem na konec nebyl, neměl jsem moc času a tak jsem to nějak odložil, po zkušenostech co má Helmut,tak mám čas....dnes se cítím jak kdyby po mě přejel parní válec, nejhorší je hlava je to pocit jak kyž máš o číslo menší lebku, krkem otáčím ale nic moc, zvažuji, že koupím ten límec, určitě je to na takové pády dobré....
Benny- jel jsem na velké káti, tak jsem kvalitně vyzkoušel padáky,válely jsme se spolu tak asi 15metrů a můžu potvrdit, že je to borá věc

no mně spíš přijde, že jih Moravy neumí jezdit
mira: jak rentgen?
Kurňa ten jih Moravy je letos jaksi dojebaný enom čekám,kdy mi Sántor zavolá,že se někde zlámal
Miro aplikuj na krk kostival
Zítra du slavnostně skládat Biga
miro:kuwa trochu se setri-
na jake jsi jel?
Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 3

Já jsem na motorce neseděl už strasně dlouho pořád něco buď prší nebo nejsu doma asi budu muset udělat znovu autoškolu abych se to zase naučil