Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
NIIIKDOOOO!!!
Nechcete se náhodou přejmenovat na
POSERA-KECAL.BANDA.cz

čoveče, krťo, myslím že nikdo...sme se domluvili ,že se nezúčastníme, abys měl šanci na dobré umístění

Tak pánové kdo z vás jede Motoráj maraton!!!!!!!!
taky bych jel na celý den.....možná i na dva...

dobrej napad...

no mě spíš napadlo ,dát si někdy takový okruh na celý den.....začít na žlutavách, projet buchláky, přejet podél moravy do bzence a na pánov, z tama kolem radějova na slovenské kopanice, a jet tam nahoru podel hranice, kolem toho slavkova, strání, žítkové.....prostě to co už máme najeté spojit dohromady
...možná před motoráj rally bysme to mohli dát jako trénink 
jj Benny to je jedíné co se dá dělat v tomhle pařáku...
Mohli bychom vymyslet nějakou akci,že bychom vyrazily v 6 ráno pěkně za chládečku a ve 12 mužem ležet někde u vody bo nemocnici...

kuwa to je parak
jdu na

keca
15.7. mam 37
takze diky ..pak vam koupim kofoluzdar, taky se připojuji ke gratulaci, měl by něco poplatit

Benny vše nej pokud facebook nekecá
uvidíme co z toho vyleze
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/triumph/triumph-adventure-na-podzim-16387.html
co o víkendu?? Biga mám funkčního :-D a hládí tropy tak bychom se mohli jet někam schladit do bažin..
lesem ..tam nedojel ani po ceste

na co 08 dyť tam dojedeš i lesem
vzdyt jsi ho nedavno daval nove???????

tož po dlouhé době obuju na Afriku E-08, nabalím bágly, vezmu ženu a vyrazím na Oravskou přehradu....a za čadcou se mi vysype ložisko v zadním kole
...to bude tím, že Afrika poslední dobou trávila hodně času ve společnosti oranžových potvor 
Jo jo v nedělu ve 14:00

v nedělu se asi nezúčastním, žena jede na hasičské závody do Častkova, takže pojezdím tam...je tam taky příjemné svezéní

Kategorie: motoristické sporty
Návštěv: 67511
Dnes: 0
Online: 4

krťo, je to prosté, já na to nemám prachy